سیب میوه ای خیلی خوشمزه است. به همین بهانه طرز تهیه کیک سیب را به شما آموزش داده ایم. البته این نوع کیک کمی هم شبیه پای سیب است.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: سیب میوه ای خیلی خوشمزه است. به همین بهانه طرز تهیه کیک سیب را به شما آموزش داده ایم. البته این نوع کیک کمی هم شبیه پای سیب است.

کیک سیب فنجانی

مواد لازم:

  •    کره 200گرم
  •    پودرقند 200 گرم
  •    آرد 250 گرم
  •    تخم‌مرغ 4 عدد
  •    سیب ترش سبز 2 تا 3 عدد
  •    شیر 50 میلی‌لیتر
  •    روغن مایع 20 میلی‌لیتر
  •    بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری
  •    پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
  •    وانیل 4/1 قاشق چایخوری
  •    پودرقند چندرنگ جهت تزیین به میزان لازم

روش تهیه: 

1. روغن مایع و کره نرم را به همراه پودرقند چندثانیه بزنید تا یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کنید. هرکدام از تخم‌مرغ‌ها را که اضافه کردید 30 ثانیه هم بزنید.

2. سپس شیر و در آخر آرد، وانیل و بیکینگ‌پودر را نیز اضافه کنید. سیب‌ها را ورقه ورقه کنید و دارچین آغشته کنید. درون قالب‌های فنجانی یا قالب‌های کیک یزدی را کاغذ بگذارید. یک سوم از مواد را ریخته و وسط آن سیب گذاشته، مجددا مایه کیک را بریزید؛ به طوری که یک سوم از قالب خالی بماند.

3. سپس درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه بپزید. پس از خنک شدن روی آن را پودرقندهای رنگی بپاشید و به دلخواه تزیین کنید. می‌توانید از نان خامه‌ای‌های شکلاتی یا تکه‌های شکلات و ترافل برای تزیین روی این کیک‌های فنجانی استفاده کنید. من با نان خامه‌ای کاکائویی تزیین کردم.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه