سرشار از مواد مغذی! شیر فواید زیادی برای سلامتیمون داره. از تسکین معده درد گرفته تا افزایش سطح انرژی، یه لیوان شیر میتونه خیلی کارا انجام بده!

سرشار از مواد مغذی! شیر فواید زیادی برای سلامتیمون داره. از تسکین معده درد گرفته تا افزایش سطح انرژی، یه لیوان شیر میتونه خیلی کارا انجام بده!

با اینهمه فواید، بیشتر افراد مزه شیر رو دوست ندارن. این افراد پودرهای طعم دهنده رو انتخاب میکنن تا شیر رو مزه دار کنن. اما قبل از انتخاب این طعم دهنده های مصنوعی، بهتره این افزودنی های طبیعی رو امتحان کنین که نه تنها طعم بهتری به شیر میدن بلکه باعث سالم تر شدن اون هم میشن.

چگونه شیر را طعم دار کنیم؟

 

تخم شربتی
تخم شربتی منبع عالی کلسیم، پروتئین، فیبر و برخی آنتی اکسیدان هاست. جدای از اون، سطح بالای اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در تخم شربتی، سطح اسیدهای چرب امگا ۳ شیر را بالا میبره. و بهتر از اون، تخم شربتی نیازی به آماده سازی خاصی نداره، فقط کافیه یه قاشق مرباخوری ازش رو به شیر اضافه کنین. یه لیوان شیر سرد به همراه تخم شربتی، یه نوشیدنی خوشمزه و سالم درست میکنه.

عسل خام
عسل خام نه تنها باعث شیرین شدن شیر میشه، بلکه میزان سلامتی اون رو هم بالا میبره. شیر به همراه عسل خام ، یه درمان خونگی برای تسکین ناراحتی معده است و هضم رو هم بهبود میده. حتی میتونین از این نوشیدنی برای خلاص شدن از گلودرد و سرماخوردگی استفاده کنین.

پودر کاکائوی خام
پودر کاکائو در واقع نوع خام شکلات است و از دانه های کاکائو ساخته میشه. سرشار از ویتامین های B کمپلکس ، ویتامین E ، کلسیم، آهن، پتاسیم، کوپر و روی است. جدای از این موارد، کاکائوی خام حاوی آنتی اکسیدان فلانوئید و چربی های سالمه، که میتونه به افزایش سطح انرژی شما کمک کنه.

منبع: نوین زی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه