ته چین بدون شک یکی از پر طرفدار ترین غذاهاست، میگو هم یکی از غذاهای دریایی است که طرفداران خاص خود را دارد. به همین دلیل در این مطلب میخواهیم طرز تهیه ته چین میگو را به شما آموزش بدهیم.

وب سایت آلامتو: ته چین بدون شک یکی از پر طرفدار ترین غذاهاست، میگو هم یکی از غذاهای دریایی است که طرفداران خاص خود را دارد. به همین دلیل در این مطلب میخواهیم طرز تهیه ته چین میگو را به شما آموزش بدهیم.

چگونه ته چین میگو درست کنیم؟

مواد لازم :

  •     ميگوي پوست كنده 500 گرم
  •     زردچوبه 1 قاشق چايخوري
  •     پياز خلال شده 2 عدد
  •     سير رنده شده 3 حبه
  •     گشنيز خرد شده نصف پيمانه
  •     فلفل دلمه‌اي خلال شده 1 عدد
  •     گرد ليموعماني 1 قاشق چايخوري
  •     آب‌ليمو 1 قاشق غذاخوري
  •     نمك 1 قاشق چايخوري
  •     فلفل سياه يا قرمز 1 قاشق چايخوري
  •     روغن به ميزان لازم
  •     برنج 3 پيمانه

طرز تهيه:

1. ميگو را به مدت 30 دقيقه با 3 پيمانه آب و نصف قاشق چايخوري زردچوبه با حرارت ملايم آب‌پز كنيد.

2. پياز و سير را با روغن تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود. ميگوها را پس از صاف كردن به همراه سبزي به پياز داغ اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد.

3. فلفل دلمه‌اي، زردچوبه، گرد ليموعماني، آب‌ليمو، فلفل و مقداري نمك به ميگو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.

4. وقتي آب ميگو كشيده شد، حرارت را خاموش كنيد. بعد از آبكش كردن برنج، در قابلمه‌اي مناسب (ترجيحاً از جنس تفلون) مقداري روغن بريزيد و پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد.

5. مايه ميگو را روي برنج بريزيد و سپس باقي برنج را روي ميگو ريخته و يك ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از پختن و آماده شدن، ته‌چين را مانند كيك در ظرف برگردانيد.

نكته:

1ـ در صورتي كه ظرف تفلون در دسترس نباشد، مي‌توانيد مخلوط برنج و ميگو را در ديس يا ظرف كم‌عمقي بكشيد.

2ـ اين غذا بيشتر در كشورهاي عربي و حوزه خليج‌فارس طبخ مي‌شود.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه