فوت و فن فریز کردن و خشک کردن سبزیجات

فوت و فن فریز کردن و خشک کردن سبزیجاتشوید،مرزه،نعناع از جمله سبزی های رایجی می باشند که در هر آشپزخانه  ایرانی و به خصوص اذربایجانی یافت میشود و بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

برای خشک کردن هر یک از سبزیجات ساقه چوبی انها را بگیریدو شسته و وقتی که آبش رفت  در سایه و در جریان هوا پهن کنید.

درست است که نور آفتاب به سرعت سبزی ها را خشک میکند ولی در عوض رنگ آنها را تیره و عطرشان را از بین می برد.وقتی کامل خشک شدند آنها را ساییده و از الک بگذرانید. و به صورت پودر در ظرفهای شیشه ای در بسته و در جای خنک نگه دارید.

شوید و پونه را کمتر می سابند.

مرزه را به صورت درسته و با شکل طبیعی خشک و نگهداری میکنند.

فریز کردن فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای سبز یا قرمز را بشویید و تخم آنها را بگیریدو خرد کنید.و به مدت 10 دقیقه در آب بجوشانید و بلافاصله ابکشی و آب سرد به ان بدهید. بعد از خشک شدن میتوانید همانطور  بسته بندی وفریز کنید ویا کمی سرخ کنید و بسته بندی و فریز کنید.

پیاز و سیر

پیاز را خلال کنید و سیر را بکوبید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و بعد از سر شدن فریز کنید. به یاد داشته باشید سیر زیاد سرخ نشود چون تلخ میشود. سیر را میتوانید خام هم فریز کنید هم میشود پوستش را کند و هم میشود با پوست نگهداری کرد که البته وقتی با پوست در فریزر میماند بهتر است و بلافاصله وقتی از فریزر خارج کردید پوستش را به راحتی بکنید و سیر هایی تازه داشته باشید.

سبزیجات و صیفی جات

سبزی های خام عمر بیشتری در فریز دارند. سبزی آش ، کوکو ، سوپ، و... را پاک کنید و خرد کنید و بشوییدو ابکش کنید و فریز کنید.سبزی های پخته مثل اسفناج باید در ظرف های فریزری بسته بندی شوند و تا سه ماه مصرف گردند.قارچ را میتوانید آب پز کنید و تا یک هفته در فریزر نگه دارید.

تهیه و گردآوری : گروه نکات خانه داری پرداد / منبع : مامان خانوم

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه