اين دسر مخصوص عاشقان شكلات و البته قهوه است. اگر دل‌تان مي‌خواهد يك دسر راحت و بي‌دردسر و البته خوشمزه درست كنيد اين دوبله شكلات و قهوه بهترين انتخاب است.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: اين دسر مخصوص عاشقان شكلات و البته قهوه است. اگر دل‌تان مي‌خواهد يك دسر راحت و بي‌دردسر و البته خوشمزه درست كنيد اين دوبله شكلات و قهوه بهترين انتخاب است. درست كردن اين دسر وقت زيادي از شما نمي‌گيرد فقط بايد منتظر باشيد تا در يخچال سرد شود و سرو كنيد.

شكلات دوبله با قهوه

مواد لازم

  • ورقه ژلاتين 3 عدد
  •  شكلات تلخ 225 گرم
  • نصف پیمانه قهوه
  • يك پیمانه شير كم‌چرب
  • نصف پيمانه خامه بدون چربي
  • نصف پيمانه شكر

طرز تهیه:


1.   ورقه‌های ژلاتين را در يك ليوان آب سرد خيس كنيد و كنار بگذاريد تا حل شود.

2. شكلات تلخ را روي حرارت غير مستقيم ذوب و بعد با قهوه مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا يك‌دست و نرم شود. شكلات و قهوه را كنار بگذاريد تا خنك شود.

3. شير را درون تابه‌اي بريزيد و بگذاريد روي حرارت كم، گرم شود. وقتي شير گرم شد شكر را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر حل شود.

4. حالا خامه را به شير و شكر اضافه كنيد و هم بزنيد. حواس‌تان باشد حرارت بايد كم باشد.  مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

5. حالا ژلاتيني را كه در آب سرد حل كرده بوديد، روي شكلات و قهوه بريزيد و خوب هم بزنيد تا به خورد هم بروند. موادتان را روی شیروخامه سرد شده بریزید.

6. بگذاريد شكلات‌تان خنك شود و بعد در ظرف مورد نظرتان بريزيد و بگذاريد شش ساعت در يخچال بماند تا خنك شود.

7. حالا روي شكلات را با خامه و هر ميوه‌اي كه دوست داريد، تزیين كنيد.

نكته: اگر رژيم داريد اما همچنان نمي‌توانيد از خوردن اين دسر صرف‌نظر كنيد مي‌توانيد به جاي شكر از عسل استفاده كنيد يا به جاي نصف پيمانه شكر سفيد مي‌توانيد از نصف پيمانه شكر قهوه‌اي استفاده كنيد.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه