ترفند آشپزی با روغن کم

فوت کوزه گری آشپزی با کمترین روغن* هنگام آشپزی همیشه روغن را به جای این که به طور مستقیم از شیشه بریزید، اندازه گیری کنید.

* از ظروف نچسب یا چدن استفاده کنید تا به روغن کمتری نیاز باشد.

* هنگام تفت دادن پیاز، سیر یا سبزی به جای روغن یا کره، از آب مرغ استفاده کنید.

* پس از تهیه آب مرغ یا گوشت، بگذارید یخ بزند تا چربی ها به سمت بالا بیاید و جدا شود.

* مواد مغذی بسیاری از سبزی ها و میوه ها از جمله سیب و سیب زمینی اغلب در پوست آن است، از این رو این مواد غذایی را با پوست بپزید.

* یکی از ترفندهای پخت غذای کم چرب افزودن ادویه به غذا هنگام پخت است؛ همچنین مقدار گوشت را تا یک سوم کاهش و سبزیجات را افزایش دهید.

تهیه و گردآوری‌ : گروه خانه داری پرداد / منبع : مجله سلامت

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه